OM OSS

Vi distribuerer belgisk sjokolade, drops og annet smågodt til forhandlere i Norge. Vårt motto er å gjøre våre forhandlere gode. Dette innebærer at vi motiverer og assisterer våre forhandlere til å være gode på kunnskap om produktene, gode på å selge produktene og gode til å eksponere produktene. Dette gir økt omsetning og fornøyde kunder hos våre forhandlere.

image 1

Ved valg av våre leverandører har vi blant annet fokusert på gode råvarer og høy kvalitet i produktutvalget med hensyn til smak og variert innpakning av produktene. Dette gir attraktive og lettsolgte produkter.

Candy Factory kan tilby over 140 forskjellige konfektsjokolader, sjokoladeplater, konfektesker, sesongvarer (jul, påske, valentine), drops og annet smågodt. Vårt fulle sjokolade sortiment inkluderer sjokolade som er lys, mørk, hvit, sukkerfritt, fyll, med mer. Klikk deg inn på våre produkter og bli fristet av vår sjokolade som kommer i alle former og smakstyper.

Se våre produkter!
image 1

Quality Partner Program, Elfenbenskysten. Dette er et løpende program som er forpliktet til å forbedre velferden til kakaobønder, gjennom bærekraftig og rettferdig handel (fair trade), og i å hjelpe til å gi en bedre levestandard for folket som er kjernen av sjokolade bransjen.

Kim's Chocolates mener bestemt at barna skal på skolen og sponser derfor tre barneskoler i Tanzania. Det første skritt er å samle inn penger for å gi alle barn sin egen lærebok for hvert fag. Det andre skritt er å søke midler til å sette opp flere klasserom da mange barn i dag ikke kan gå på skole på grunn av mangel på tilgjengelige klasserom. Til slutt, når tilgang på skolematerial og klasserom er løst, ønsker vi å gi stipender til de fremste studentene. Dette vil gjøre dem i stand til å utnytte utdanning for å overvinne fattigdom.

Candy Factory er stolte av å selge sjokolade hvor 100 % av råvarer (sjokolade) er levert av kakaobønder i Elfenbenkysten under quality partner program.

qualitypartnerprogram.com